madkullensislandshastar

Alla inlägg den 11 april 2012

Av paula Johnsson - 11 april 2012 22:39

Jo, jag brukar ju va uppe med tuppen på morgonen..typ 4, 5 tiden, men nu tror jag bestämt jag e med han för gott..för nu är jag än vaken och klockan går mot elva,vad e detta nu?

Fast tur kanske var det..då nyss tre vettskrämda praktikanter knackade på dörrn...Paula det är lite hästar på rymmen...Jo vars, Fröken Paula är nog lite disträ i nuläget tror jag och helt glömt att sätta på strömmen och det känner hästarna direkt... det var Vindur, Stigandi, Isidor och Geisli som var på promenad och nu får övernatta inne i stallet istället tills vi lagat staket i mon.


Nej,inte lätt att sova nu eller göra nåt annat heller för den delen.. men jag är sååå tacksam att jag har min familj,djur och mitt arbete, för trots allt så går ju allt vidare om än med en stor saknad efter vår älskade Hilda.

 

Mitt jobb och mina djur får mig att tänka på annat..men visst ser och hör jag Hilda hela tiden och det känns sååå konstigt!

Jag fick en sån fin komentar av Eva på bloggen, när jag skrev att jag tror bestämt att jag ser och hör i syne, men visst är det ju som Eva säger att Hilda finns ju här och kommer ju altid att göra i våra hjärtan och hon kommer ju vara närvarande om än dock i en liten annan skepnad.


Ja, jobbet har bestått i lite privatlektioner i veckan, träning och lite småturer.

I dag hade jag en tjej som vart här lite på lektioner och i dag kännde för en kombinerad utetur/lektion.

"Felicia praktikant" var med till min hjälp  också.

     

Och här har vi också mitt i alllt elende "Familjen influensa" kan jag säga, en efter en däckar de...


Jag hade nog min däck i går...jag har oftast typ 36 i temp i vanliga fall, så får jag  37.5 så känner jag mig svimmfärdig...Jag fick närmare 40!!!! 39.3,Herregud..Jag la mig klockan 8,helt nockad och ögonen känndes som de blödde av all gråt med...så de var inte mycket me mig kan jag säga... men men... här kan inte influensan vara för evigt go vänner..


Men en del är då däckade...

   

Ja, jag får skingra tankarna jag och göra de jag tycker är kul..rida, jobba och sätta i hop lite filmer med kort och musik...(mitt nya intresse)


Kram på er och tack snälla för alla era varma goa ord till oss både här på bloggen och på facebook/MadkullaPaula
 

Fråga mig

73 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards