madkullensislandshastar

Alla inlägg den 29 september 2008

Av paula Johnsson - 29 september 2008 22:09

Idag har jag bekantat mig lite mer med Gletta, trevlig dam, men rätt så mycket åsikter i början av träningspasset. Fick vara rätt tydlig.


Och hade vi varit fyra sekunder snabbare med kameran, hade vi fångat en viss herre som leker "spiderman" i padocken, asså kommer flygandes som en gasell, jag såg han inte först för jag var så upptagen av Glettas öronspel och kolla hennes koncentration på mig, och helt plötsligt sitter han bara där!!!

Ja, nu var det så, att denna häst fick jag ha full koll på, så nu kunde Jacob inte sitta där just idag....

Här går han efter och undrar, men jag bruuukar ju få det?!...


Här fortsätter vi vår komminikation, och ja, Gletta börjar accptera mig, vi börjar ha en dialog, och hon släpper smått och smått in mig, och låter sig övertygas om att det här var nog inte så dumt.

Observera Jacob som lommar iväg smått sur....


 Vi fortsätter dialogen, och nej, handen tar ett tag innan hon litar på den, vi har ett tag och jobba tillsammans jag och Gletta, men som sakt trevlig häst, mkt energi, lätt för sig, mjuk och med lite arbete smidig.

Idag har jag också fått två praktikanter till mig, Elaine och Josefine, skall varar här i två veckor, så nu blir det mycket gjort.

Bra med lite hjälp tjejer!

På eftermiddagen kom ett nytt glatt gäng kommunanställda, som skulle ut på långtur i höstvädret.

B.la var det personal från mina barns skola, (dom fick ju givetvis de bästa hästarna så barnen kan bli omhändertagna i skolan i morgon också), nej jag skämta, alla är lika bra ju!


Vädret var ok, började regna lite mitt i fikan och sen på vägen hem tog det i, och blev också väldigt mörkt, men i det stora hela ösregna det ju inte hela turen, så blötare har man ju blitt.....Eller va säger du Karin?!

Och ja, Hilda sitter förnärvarande fast, då hon verkar tycka att det skall bli kaninstek till middag trots allt, hon bet till Kerstin i morse, så nu får vi först bygga högre staket runt smådjursparken innan den huliganenen kan springa fritt igen.


mera bilder på komunanställda....



Alla var superduktiga, och hästarna också!

Ni är så välkomna tillbaka, och jag hörde ryktas om att till våren skulle det minsann bokas upp tre dagar för kommunanställda via markiserna i stället för två då det blitt en sån respons.

Kul tycker jag!

Jag sover gott inatt kan jag lova, som alla andra nätter, efter en arbetsdag från 05.00-20.00, Sov gott gott folk, och dröm sött om en ullig gullig islandshäst!/MadkullaPaula

Fråga mig

73 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards