madkullensislandshastar

Alla inlägg den 31 maj 2013

Av paula Johnsson - 31 maj 2013 06:18

Jaaa, jag kan verkligen intyga att livet inte alltid blir riktigt som man tänkt sig... hela alltet har kännts som det vart lite i gungning här under ett tag i och med att jag blev sjuk med lilla hjärtat och i och med nedminskningen av verksamheten, så Fenja är såld och nu har vi minskat ner en del, men känner att det är en lagom skara nu för att vi skall hålla och allt ska vara så som jag har tänkt mig med omläggningen.

Sen vet ju alla som följt mig att trots att jag lagt ner hela min skäl i Sokki så har jag ju velat lite fram och tillbaka då han är e häst som förkänar konternuerlig träning och när jag blev sjuk så känndes det som jag inte riktigt kunde fullfölja, då jag även har Lysingur jag vill satsa på, så ibland har han vart till salu...och så har kännslorna tatt över o då har han inte osv..

Ja, ni vet..

Men nu blev de bara så...

Magkänslan sa att detta blev rätt..för helt plötsligt var jag en häst kort efter Fenja...kanske skulle räknat lite först..Hmm... 

Och ja, så bortbytt blev han kan man säga...ner till Österlen.. mot b.l.a Drottning som vi hoppas på ska bli en kanonverksamhetshäst!

Välkommen till Madkullen!

   

Ja, så så blev det till slut... han har ju vart inne hos Sga och Gloria och vi får väl se där om några veckor med ultraljud hur det ligger till och ta ställning till hur vi gör då..

Men för dagen ser det ut så här i allfall.

Känns lite vemodigt klart och allt gick väldigt fort.. men som sakt...jag tror det blir bra!

Och nu är det verkligen allt focus på lillkillen som håller på att bli stor!

Lektioner hölls här i Tisdags och jag har själv har tatt emot för privatlektioner nästan hela veckan, kul att så många vill lära sig rida!

         

Och även i Onsdags var jag i väg med gubben!

   

Tävling nalkas på Lördag och trots då jag dragit på mig en förskyldning känns han bra Lysingur, vi håller tummarna... men visst o andra sidan vet man aldrig vad som händer med han inne på banan, lika spännande varje gång och det viktiga är att vi andas och har roligt , heller hur!?

Fölen växer så det knakar och visst är det väl lika kul att byta hage varje gång..

Nej, nu får vi ta tag i allt här, ha en underbar Fredag, de skall jag!

Kram/MadkullaPaula

     


Fråga mig

73 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards