madkullensislandshastar

Alla inlägg den 11 januari 2014

Av paula Johnsson - 11 januari 2014 13:31

Ja, som ni vet så håller jag ju på att minska ner och göra om lite... herrans tjat om detta, men ni vet, min verksamhet är mitt liv och det är ett sätt och leva så ända sedan två år sedan då jag tog beslutet om att nån förändring skulle göras, det är ett år  sedan som Raudur flyttade , därefter tog några vid, ni vet BleikBlesi, Thruma,Stigandi..ja, det har vart en resa kan jag säga att låta alla sina "arbetskamrater" flytta, men det har vart ett nödvändigt ont för mig och jag har försökt göra det succesivt och låtit er varit delaktiga under två års tid så att det inte kommer som en chock varken för er, mina hästar eler mig och min familj.


Men nu är det som det är och fastslaget är väl som sådant att vårterminen 2014 blir sista ridskoleterminen, 2014 och ett par veckor sommaren 2015 blir det ridläger,sen får vi se.. och även turridningen är lite på upphällningen!


Detta innebär, (har ju redan berättat lite för en del av er i ridskolan)

Att nu komer det bli ett tidigare läge för detta med medryttarsystemet som jag pratat om, jag kommer altså hyra ut mina hästar!

Och det kommer starta redan paralellt med ridskolan för den som önskar.

Detta gäller främst dom som går i ridskolan och känner till allt runt om, men eventuellt kommer det utökas,även till kunder som vart länge i turridningen ,vi får se lite, det är precis i starten och jag har inte helt allt klart för mig själv än heller.


Tanken är att man skall istället för ridskolan då, ta med sig sina kunskaper och kunna klara hästen själv, man skall kunna köpa ett tiokort/klippkort av mig och har tillgång till häst, padock, rundkorall, utrustning, belyst bana, samt ovalbana, hindermatrial,m.m,under dom tio ggr,  uteturer sker i samråd med mig.

Man har även tillgång till stuga för att luncha, duscha, toabesök eller om man har någon med sig som vill värma sig.


I takt med att turridningen minskar så finns även en del tider tillgängliga på helger numera och det är också därför jag går ut med detta nu, hade egentligen planerat att ta upp det på teoriveckan v. 12 under ridskolan.


Men det går alltså bra att anmäla sitt intresse eller om man har frågor redan nu på  mail- Olsson.paula@telia.com, så jag får en liten blick av hur många som är intresserade och hur detta kommer se ut, alla detaljer är inte spikade än, men detta är lite av mina planer just nu.

Turridnigen löper paralellt ett tag till så får vi ta dag för dag och se hur det utveckalr sig...


Hästar som kommer finnas tillgängliga är-

Kveikur, Grimnir, Litfari, Vatnadis och Ögn.

       


Hur vi kommer lägga upp detta med hästar och dagar komer också mera info om längre fram, just nu tittar jag främst över intresseanmälan,

Ha en bra Lördag/MadkullaPaula


Fråga mig

73 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards