madkullensislandshastar

Alla inlägg den 16 september 2009

Av paula Johnsson - 16 september 2009 12:20

Vi har ju som bekant kommunanställda här sex tillfällen varje år. Tre  tillfällen höst och tre  tillfälle vår. Lena som arrangerat detta sätter upp intresseanmälan, som faktiskt visat sig bli knökfulla varje år, så alla 10 platserna norpas omeldebart i sex olika tillfällen. Jättekul tycker jag. Och återigen hade vi jättebra väder!!!


      


En utav de där händelserika turerna kan man väl säga.... helt plötsligt stoppas vägen av ett gäng utklädda ploiser, som dessutom begärde lösensumma.... Ja, Hujedamig!!


  


Vi klarade oss rätt billigt undan som tur va...


Vi hade ju desssutom packat Greta full med smörgåsar och hon bruukar ju som bekant följa med... men nejdå inte denna gången... så Lisette galloperar  tillbaka och skall ta väskan själv... nej, men vem kommer inte hon dragandes på då?! JO.... BÅDE Greta och Bulten i säptåg! Ja, Kära nån, vi fick sällskap av lie andra djur ja, hela vägen.


  


Men det var inga sura miner här inte , alla var pigga och  glada !


  


Efter fika turen började det nästan lite som skymma, och dimman sökte sig över Madkullen, men vilket väder vi hade! Ni är varmt välkomna tillbaka, hoppas jag var med och gjorde er dag så bra som möjligt.


   


Ridskolan i går kväll bestod ju som var sakt av utetur och likväl där hade vi såååå bra väder! Tänk om vi kan få avnjuta så här fin höst nu... och en torr padock!!


    


  


  


  

Jag red Hrappur både i Måndags och igår som ledarhäst, och Ja, han börjar fatta att det är fram som gäller och inte upp.... på bakbenen. Bara i bland. I dag gick det riktigt bra han tar för sig i tölten mer och mer nu  och utbildningen går framåt.  Ha de gott/MadkullaPaula


  

Fråga mig

73 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards